Gastronomia, llibres i productes artesans afigen atractius a Bocairent


Per segon any consecutiu, Bocairent ofereix als visitants i als veïns de la localitat de la Mariola l'anomenada Ruta de Tapes, amb què un seguit d'establiments dedicats a la restauració proposen consumicions d'entrants i una beguda (cervesa, vi o aigua) a un preu de dos euros. Enguany s'han adherit a aquesta campanya que comença divendres 18 els hotels l'Estació i San Isidro; els bars Sifó, l'Aljub, Terrat i el Ravalet; les cafeteries Esglai, la Gela, les Coves i Pàdel Bocairent; la tasca Rabet de Gat, i el restaurant el Cancell.

No és l'únic al·licient per a visitar Bocairent aquests dies de Setmana Santa i Pasqua. Si la Ruta de Tapes acaba el 28 d'abril, fins al 21 es podrà visitar també la mostra de productes artesans i gastronòmics amb denominació d'origen Bocairent de la III Fireta de Pasqua, situada a la plaça de l'Ajuntament.

I tot això coincideix amb les darreres activitats de la campanya 'Abril, el mes de les paraules', dins la qual va tindre lloc la setmana passada el concert de Rafa Xambó en què presentà el seu nou disc 'T'estimo tant. Sonets de Shakespeare'. Dijous 24 d'abril Artics Produccions representarà l'obra de teatre infantil 'InfanTICS', i els dies 26 i 27 es celebrarà a la plaça de l'Ajuntament la VII Fira del Llibre.

Gastronomia, llibres i productes artesans afigen atractius a Bocairent Gastronomia, llibres i productes artesans afigen atractius a Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 10:04:00 Rating: 5

Post AD