Bocairent inaugura el museu municipal dedicat al pintor Antonio Ferri

Dels Estats Units d’Amèrica, de Dinamarca o d’Anglaterra a Bocairent. A partir d’aquest dissabte, 31 de maig, es podrà contemplar a la població de la Vall d’Albaida una completa exposició retrospectiva d’Antonio Ferri que permetrà conèixer en detall la trajectòria d’un dels pintors valencians actuals més rellevants.

Així, la col•lecció permanent del Museu municipal Antonio Ferri de Bocairent mostrarà tots els registres de l’autor des de l’abstracte al neoimpressionisme, el pop o el surrealisme sense deixar de banda els seus quadres inspirats en el Quattrocento italià. Les obres ocuparan tres plantes de la coneguda com Casa dels pintors, en ple barri medieval, i recentment rehabilitada gràcies a fons europeus.

La inauguració tindrà lloc a les 20.00 h i comptarà amb la presència del pintor mateix qui ha supervisat personalment tots els detalls del projecte museístic de les obres donades a la localitat on va residir quan era menut. D’aquesta forma, “sumem un nou i important atractiu turístic”, segons la regidora de l’àrea, Noelia Vañó, per a qui comptar amb el museu Antonio Ferri “atorgarà a partir d’ara un valor afegit a la visita a Bocairent per a aquells amants de l’art i de la cultura”.

Font: Bocairent.es
Bocairent inaugura el museu municipal dedicat al pintor Antonio Ferri Bocairent inaugura el museu municipal dedicat al pintor Antonio Ferri Reviewed by Jairo Molina on 10:44:00 Rating: 5

Post AD