Dos mil músics ompliran Bocairent en la 24a Diada Musical de la Vall d'Albaida

Trenta-set de les trenta-nou societats musicals federades de la comarca participaran en la 24a Diada Musical de la Vall d'Albaida que està organitzant l'Associació Unió Musical Bocairent per al 24 de maig, on s'espera que hi assistiran dos mil músics. Dissabte passat se'n va fer la presentació al Teatre Avenida de Bocairent, acte en què es van donar alguns detalls de la gran festa musical.

Dedicada a homenatjar la música festera, en la diada destacarà la interpretació conjunta d'una composició musical a càrrec de vuit-cents músics, dividits en cinc grups, dins l'acte central que es desenvoluparà a la plaça de bous. La festa es clourà amb un concert de la banda amfitriona, que celebra el seu 90é aniversari, dirigida pel José V. Moltó, que n'és el director titular, amb la col·laboració del director honorífic José R. Pascual Vilaplana, i de l'ontinyentí Daniel Ferrero.

La diada comptarà amb la col·laboració de l'Associació de Compositors de Música Festera, amb l'assistència dels compositors Saül Gómez, Damián Molina, Daniel Ferrero, Enrique Alborch, Miguel À. Ibiza i Benedicto Ripoll.

L'acte de presentació va servir també per a donar a conéixer el cartell anunciador, obra del bocairentí Eduardo Gisbert, i el vídeo promocional de la 24a Diada Musical de la Vall d'Albaida, un recull de música tradicional interpretada en espais emblemàtics de la localitat.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Dos mil músics ompliran Bocairent en la 24a Diada Musical de la Vall d'Albaida Dos mil músics ompliran Bocairent en la 24a Diada Musical de la Vall d'Albaida Reviewed by Jairo Molina on 20:43:00 Rating: 5

Post AD