El Vila-real CF en el 1r Trofeu Vila de Bocairent de futbol


Més de 100 jugadors infantils van participar dissabte passat, 7 de juny, en el 1r Trofeu Vila de Bocairent de futbol 11 organitzat per la Regidoria d’Esports i pel CE Bocairent amb el patrocini de laDiputació de València. Junt al club amfitrió, van disputar el campionat la Fundació esport base d’Ontinyent, el C. Xàtiva FB, La Cross Babel CF d’Alacant, l’Idella CF d’Elda i el Vila-real CF.

El primer equip infantil del conjunt groguet va conquerir la competició després de guanyar tots els encontres després de demostrar la seua superioritat tècnica i física. Entre els seus integrants, va destacar Sergi Ferrer, amb el dorsal número 10, qui va rebre el títol de màxim golejador i de millor jugador mentre que Jorge Orquín, de la FEBO, va ser guardonat com a millor porter.

El president del CE Bocairent, Ramón Francés, mostrava a la finalització de la jornada la satisfacció per “l’èxit” assolit en aquesta primera edició en la qual es va comptar amb el suport dels progenitors dels jugadors més joves del club, així com recordava “les felicitacions rebudes des de tots els equips participants per l’organització del campionat”. Per la seua banda, el regidor d’Esports, Antonio Santonja, agraïa igualment “la implicació d’un gran grup de persones per tirar endavant aquesta iniciativa que esperem tinga continuïtat els pròxims anys” al mateix temps que afegia “que és colofó d’una gran temporada per al conjunt infantil del Bocairent després de quedar-hi tercers en la taula classificatòria”.

Font: Comarcalia.info 

El Vila-real CF en el 1r Trofeu Vila de Bocairent de futbol El Vila-real CF en el 1r Trofeu Vila de Bocairent de futbol Reviewed by Jairo Molina on 10:31:00 Rating: 5

Post AD