La música ompli els espais més emblemàtics de Bocairent durant juliol

Si juny ja va traure la música als carrers de Bocairent amb les audicions de fi de curs de les tres formacions musicals de la localitat, juliol aprofundeix en aquesta dinàmica i els sons ompliran els espais més emblemàtics del nucli urbà amb huit concerts ben diversos entre sí que s’estenen al llarg de tot el mes. Així, destaca el cicle “Nits musicals” iniciat l’any passat que enguany duplica les sessions gràcies a la col·laboració de l’Associació unió musical de Bocairent i de la societat musical Vila de Bocairent amb quatre aturades per indrets del barri medieval.

D’aquesta forma, aquest divendres, 4 de juliol a les 23.00 h, la iniciativa de la Regidoria de Cultura arrancarà amb l’actuació del grup de metall de la banda degana de Bocairent a la placeta de Sant Vicent. La setmana següent serà el torn del saxo de Josep Lluís Galiana al jardí de l’ermita de la Mare de Déu d’Agost mentre que el dia 18 els membres de la Vila de Bocairent aproparan els sons de la guitarra i del baix a la plaça de la Cantereria. Per últim, el guitarrista José Luis Ruiz del Puerto serà l’encarregat de tancar les “Nits musicals” el 25 de juliol al pouet de Sant Vicent.

Per a la regidora de Cultura, Francesca Cabanes, “la gran afluència de públic en les dos cites programades el 2013 ens van encoratjar a donar-li major realç a la proposta perquè és una oportunitat magnífica per a gaudir de la fresca de les nits d’estiu amb música i en uns entorns encisadors”. Igualment, Cabanes “agraeix a les dos formacions locals per unir-se a la iniciativa i poder completar els quatre divendres de juliol”.

Paral·lelament, Bocairent viurà durant d’aquest mes altres quatre cites que començaran aquest diumenge, 6 de juliol, a la placeta de Sant Vicent amb el recital ofert per l’Agrupació coral. Per la seua banda, la plaça de l’Ajuntament serà l’escenari el cap de setmana del 19 i del 20 de juliol, dels concerts de l’Associació unió musical i del grup de dolçainers i de tabalers l’Aljub. Finalment, la societat musical Vila de Bocairent tancarà el programa el dia 27 a la plaça de bous amb el 71 Concert de música festera, dins de la festa del Panellet de l’Associació de Moros i cristians a sant Blai, que inclourà una part dedicada al 50 aniversari de la marxa mora “Chimo” de José María Ferrero.

Font: Bocairent.es
La música ompli els espais més emblemàtics de Bocairent durant juliol La música ompli els espais més emblemàtics de Bocairent durant juliol Reviewed by Jairo Molina on 14:56:00 Rating: 5

Post AD