Més de 200 inscrits en els cursos de natació oferts per l’Ajuntament de Bocairent


La Regidoria d’Esports de Bocairent va posar en marxa al llarg de la primera setmana de juliol la campanya  e cursos de natació que es duen a terme a la piscina municipal. En total, el nombre d’inscrits ascendeix a 231 sent el nivell més nombrós el d’ensenyament que compta amb 90 xiquets a partir de 4 anys mentre que la modalitat d’iniciació en congrega 60 de primer i de segon de primària. El grup d’adults està integrat per 15 persones i el d’entrenament, que s’estén durant tot el mes, per 19. Finalment, l’aquaeròbic suma 26 participants en el torn de matí i 21 en el de vesprada.


Respecte a l’ús públic de les instal·lacions, la Regidoria d’Esports manté els preus amb una entrada per a xiquets de cinquanta cèntims de dilluns a divendres i d’un euro els caps de setmana, 1,5 i 2 euros respectivament per als adults amb uns abonaments de quinze accessos de 6 i de 15,50 euros en cada cas. Aquestes tarifes “que romanen congelades un any més, són unes de les més barates de la nostra contrada”, en paraules d’Antonio Santonja, regidor de l’àrea, qui també destaca la finalització de la dotació dels vestidors de la piscina després de la reforma integral realitzada el 2013 per tal de garantir “la màxima comoditat i prestacions per als usuaris de cara a la campanya de bany del 2014”.

Font: Bocairent.es
Més de 200 inscrits en els cursos de natació oferts per l’Ajuntament de Bocairent Més de 200 inscrits en els cursos de natació oferts per l’Ajuntament de Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 14:52:00 Rating: 5

Post AD