Blai Vanyó i José Miguel Castelló guanyen el 21 Concurs de fotografia de Bocairent

Blai Vanyó Vicedo i José Miguel Castelló Mollà van conquerir dissabte passat, 2 d’agost, els màxims guardons del 21 Concurs de fotografia Bocairent i el seu entorn convocat per la Regidoria de Turisme. Així, la instantània “Ruta màgica” va ser la més destacada en la modalitat de blanc-i-negre mentre que “Escala zig-zag” ho va ser en la de color. Per la seua banda, “El campanario” de Manuel Guijarro López i “Niebla castellana” de Juan Miguel Beneyto Vañó van aconseguir els segons premis. Finalment, Manuel Alarte Pla va obtenir l’accèssit a la millor obra de participant local per “Bailando bajo la nieve”.

En total, el certamen va repartir 1.100 euros en premis i va comptar amb els fotògrafs Francisco Grau i Vicent Julià, el pintor Javier Cerdá i el dissenyador Vicent Ramon Pascual, baix la presidència de Noelia Vañó, regidora de Turisme, com a jurat qualificador que va haver-hi d’elegir entre les 88 imatges presentades a concurs. Aquesta col·lecció romandrà ara exposada a la sala Joan de Joanes fins el 15 d’agost.

Foto(d’esquerra a dreta): Vicent Ramon Pascual, dissenyador i jurat; José Miguel Castelló Mollà, guanyador del 1r premi de la modalitat de color; Noelia Vañó, regidora de Turisme i presidenta del jurat; Javier Cerdá, pintor i jurat, i Vicent Julià i Francisco Grau, fotògrafs i jurat.

Font: Bocairent.es
Blai Vanyó i José Miguel Castelló guanyen el 21 Concurs de fotografia de Bocairent Blai Vanyó i José Miguel Castelló guanyen el 21 Concurs de fotografia de Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 12:34:00 Rating: 5

Post AD