Bocairent programa activitats esportives per a adults durant agost

Les regidories d’Esports i de Serveis socials de l’Ajuntament de Bocairent han programat dos tipus d’activitats per a tot el mes amb l’objectiu “de no deixar de banda el benestar de la ciutadania durant les vacances”. Així, els dilluns, els dimecres i els divendres d’agost unes quaranta persones estan participant “fent esport en la naturalesa” al parc de la Derrota de 8.30 a 9.30 h o “ballant dins l’aigua” a la piscina municipal de 10.00 a 11.00 h.

En el primer cas, els tècnics municipals desenvolupen diferents exercicis per enfortir la massa muscular i evitar així problemes com l’osteoporosi sense deixar de banda la coordinació cognitiva, l’aeròbic o, fins i tot, la memòria. Per la seua banda, la segona proposta se centra en una sessió d’aquaeròbic amb unes finalitats semblants “per estar cada dia més sans mitjançant unes sessions lúdiques i adaptades al nivell de qualsevol assistent”, com destaquen des de l’Ajuntament de Bocairent.

Font: Bocairent.es
Bocairent programa activitats esportives per a adults durant agost Bocairent programa activitats esportives per a adults durant agost Reviewed by Jairo Molina on 12:39:00 Rating: 5

Post AD