Els ajuntaments podran accedir a una subvenció de Diputació per a renovar equips de calefacció

La Diputació de València ha anunciat la creació d'un Pla d'Eficiència Energètica, dotat amb 17,2 milions d'euros, dedicat a la renovació d'equips de calefacció en els edificis públics municipals a través de l'adquisició d'equips de biomassa, cremadors, sitges i captadors solars, i al manteniment durant dos anys. Els ajuntaments de la Vall d'Albaida podran sol·licitar aquesta subvenció, que cobrirà el 80% de la inversió a realitzar amb unes quantitats màximes en relació al nombre d'habitants.

Així, els imports màxims destinats per municipi són 12.000 euros per als ajuntaments d’Aielo de Rugat, Bellús, Beniatjar, Benissoda, Benissuera, Bufali, Carrícola, Guadasséquies, Otos, Pinet, el Ràfol de Salem, Rugat, Salem, Sant Pere i Terrateig; 20.000 per a Bèlgida, Benicolet, Montixelvo i el Palomar; 40.000 euros per a Agullent, Alfarrasí, Atzeneta d'Albaida, Castelló de Rugat, Fontanars dels Alforins, Llutxent, Montaverner, la Pobla del Duc i Quatretonda; 50.000 per a Aielo de Malferit i Bocairent; 100.000 per a Albaida, Benigànim i l'Olleria. Ontinyent en podria rebre fins a 240.000, tot i que en la mateixa informació publicada a la web de Diputació també s'hi parla de 300.000.

Aquestes ajudes pretenen, segons Diputació, reduir la despesa corrent de les corporacions locals 'a fi que destinen eixos diners a inversions productives i altres millores per als veïns'.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Els ajuntaments podran accedir a una subvenció de Diputació per a renovar equips de calefacció Els ajuntaments podran accedir a una subvenció de Diputació per a renovar equips de calefacció Reviewed by Jairo Molina on 11:29:00 Rating: 5

Post AD