L'Ajuntament de Bocairent desmenteix que hi haja cavalls abandonats

Arran la denúncia feta pública per l'Asociación Nacional Animales con Derecho y Libertad (ANADEL) sobre l'estat en què es trobarien quatre cavalls d'una finca privada de Bocairent, l'Ajuntament de la localitat ha emés un comunicat en què desmenteix la situació d'abandonament denunciat i confirma el bon estat higiènic i sanitari dels equins.

Des del consistori han explicat que en rebre la denúncia es van informar els propietaris dels cavalls, i que en la inspecció realitzada el 19 d'agost per la Policia Local i agents del Seprona es va poder comprovar el bon esat dels animals. De la visita se'n va fer una acta enviada a la Conselleria d'Agricultura, i la denúncia es va fer arribar també a l'Oficina Comarcal de la Conselleria.

L'Ajuntament remarca la seua actuació en aquest cas, a través de la Regidoria de Medi Ambient, que ha permés aclarir la situació d'una manera immediata i satisfactòria. En el comunicat, a més d'agrair la preocupació d'ANADEL 'radicada a més de 800 quilòmetres de Bocairent', també recorda el treball constant de l'agent forestal i mediambiental en la vigilància de la zona.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
L'Ajuntament de Bocairent desmenteix que hi haja cavalls abandonats L'Ajuntament de Bocairent desmenteix que hi haja cavalls abandonats Reviewed by Jairo Molina on 12:47:00 Rating: 5

Post AD