Tornen les Xarrades a la Fresca de Bocairent

Un any més, la placeta de Sant Vicent de Bocairent es converteix en un espai cultural amb la celebració de les Xarrades a la Fresca, organitzades per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Comencen aquest mateix dimarts, 12 d'agost, amb la conferència de l'advocat Luís Mullor Barber 'Si tu vols… pots: una aproximació al voluntariat', a les 20.00.

El programa de les xarrades seguirà dimecres amb la d'Ana Tortosa Molina, amb un tema molt actual desgraciadament: 'Com percebem els incendis forestals'. Dijous, Elvira Asensi Silvestre parlarà sobre 'Les societats musicals en el segle XIX', una xarrada relacionada amb la celebració del 90 aniversari de la Unió Musical Bocairent; i la cloenda divendres la farà el catedràtic de Filologia Italiana de la Universitat de València, Cesáreo Calvo Rigual, amb la xarrada 'Què és, com es fa i què conté un diccionari: el cas del Diccionari Normatiu Valencià i altres diccionaris'. Aquesta darrera conferència s'ha organitzat conjuntament amb l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida com un dels actes previs a la celebració del IV Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida el mes de novembre a Benigànim.

Totes les xarrades comencen a les vuit de la vesprada, i aniran seguides d'un sopar, amb un preu de sis euros, a què s'hi podrà sumar qui vulga. Només caldrà inscriure-s'hi abans de cada conferència.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Tornen les Xarrades a la Fresca de Bocairent Tornen les Xarrades a la Fresca de Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 20:33:00 Rating: 5

Post AD