La Vall d'Albaida serà escenari del rodatge de la pel·lícula 'Camí a casa'

La productora Arcadia Motion Pictures ha informat que està preparant el rodatge de la pel·lícula 'Camí a casa', escrita i dirigida per Pol Rodríguez, en la qual hi intervindran actors tan reconeguts com Sergi López, Laia Marull o José Sacristán. El film es rodarà íntegrament entre la Vall d'Albaida, l'Alcoià i el Comtat.

A hores d'ara, l'empresa està realitzant un càsting per a elegir actors. A més, a primers d'octubre en farà per a triar figurants. El divendres dia 3 d'octubre estaran a Bocairent, i la resta de proves es faran posteriorment a Gorga, Benimassot, Quatretondeta, Alcoi, Muro i Cocentaina.

Pol Rodríguez ha treballat, com a ajudant de director, en pel·lícules com 'Pa negre' o 'Los Pelayo', i també en les mini-séries per a televisió 'Carta a Eva' o 'Descalç sobre la terra vermella'. Per la seua banda, Arcadia Motion Pictures ha produït 'Blancanieves' i 'No habrá paz para los malvados', entre més.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
La Vall d'Albaida serà escenari del rodatge de la pel·lícula 'Camí a casa' La Vall d'Albaida serà escenari del rodatge de la pel·lícula 'Camí a casa' Reviewed by Jairo Molina on 16:36:00 Rating: 5

Post AD