Bocairent reclama a la Conselleria d’Educació la construcció urgent de l’aulari infantil

L’Ajuntament de Bocairent reclama a la Conselleria d’Educació la “construcció urgent” de l’aulari d’infantil del CEIP Lluís Vives. Així li ho van plantejar en una entrevista celebrada el 18 de setembre passat l’alcalde Josep-Vicent i el primer tinent d’alcaldia, Josep M. Molina, al secretari autonòmic de l’àrea, Manuel Tomás Ludeña, qui es va comprometre a estudiar amb profunditat el tema i a informar, en un “temps prudencial”, de les actuacions a emprendre.

Els responsables municipals van plantejar la possibilitat de dur endavant el projecte integral de rehabilitació del col·legi per fases “si el problema està en la limitació dels recursos econòmics de laGeneralitat” per tal de què la part més necessària estiga disponible per al curs següent. No obstant això, el consistori reclama l’execució completa de l’actuació prevista “per la falta d’espais del centre, per l’existència de dos aules prefabricades, per la necessitat de suprimir les barreres arquitectòniques i per la carència tant d’un gimnàs com d’un aulari d’educació infantil”. Igualment, l’Ajuntament de Bocairent recorda que va concedir la llicència d’obres a CIEGSA, l’empresa pública encarregada de la materialització del projecte, el 10 de febrer del 2010, “un mes després de ser-hi sol·licitada”, sense que els treballs “encara hagen començat des de llavors”.

Font: Comarcalia.info
Bocairent reclama a la Conselleria d’Educació la construcció urgent de l’aulari infantil Bocairent reclama a la Conselleria d’Educació la construcció urgent de l’aulari infantil Reviewed by Jairo Molina on 21:50:00 Rating: 5

Post AD