Bocairent viurà aquest cap de setmana la 9a Fira de Comerç


El cap de setmana que ve, els carrers de Bocairent tornen a convertir-se en els aparadors dels productes de la localitat amb la celebració de la 9a Fira de Comerç (programa en pdf). Dissabte 18 i diumenge 19 d'octubre, tot d'activitats lúdiques i culturals d'entitats bocairentines acompanyaran la fira de productes artesanals i el mercat medieval.
A partir del pregó inaugural, a les 10.30 de dissabte, a càrrec dels alumnes de l'escola Lluís Vves acompanyats per la banda jove AUM Bocairent, i de la inauguració a les 11.00 amb un vi d'honor, es succeiran els actes que animaran les dues jornades. Entre altres, hi haurà animació de carrer pels Dimonis de Darrere la Vila i els dolçainers de l'Aljub, jocs infantils i passejos en carro. A més, hi haurà actuacions del grup de danses Cardaors, un concert de música de cambra a càrrec de la Societat Musical Vila de Bocairent, una cercavila amb els Cabolos, i una entrada intanfil de Moros i Cristians, entre més propostes, com l'actuació dissabte a la nit del grup Ñ.

L'oferta gastronòmica també tindrà el seu espai. Un grup de bars i restaurants oferiran dissabte i diumenge, de 12.00 a 14.00 una tapa gratis amb les consumicions de beguda. I també tots dos dies es podran visitar tots els museus i edifics monumentals de la localitat, a més d'una exposició al maset dels Estudiants sobre el comerç antic de Bocairent, i una altra al Racó de Càpito del Museu de l'Home de la Manta (Textalis).

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent viurà aquest cap de setmana la 9a Fira de Comerç Bocairent viurà aquest cap de setmana la 9a Fira de Comerç Reviewed by Jairo Molina on 10:06:00 Rating: 5

Post AD