Talls parcials de trànsit en la carretera Bocairent-Alcoi

Aquest dilluns dia 13 comencen les obres de reparació de la carretera CV-794 que uneix Bocairent amb Alcoi a través del parc natural de la Serra de Mariola. També dilluns s'iniciaran els treballs de rehabilitació del pont de Sant Blai de Bocairent.

La reparació de la carretera implicarà talls parcials en el trànsit rodat per aquesta via, la qual es reasfaltarà i s'hi faran treballs sobre el ferm afectat per les arrels dels arbres de les vores. Les obres tenen un termini d'execució de quatre setmanes, i es faran fin al límit comarcal, atés que la infraestructura i el projecte de reparació correspon a la Diputació de València.

El trànsit de vianants pel pont de Sant Blai també es veurà afectat per les obres en aquesta infraestructura. Durant les dues primeres setmanes es tancarà al pas la vorera esquerra en el sentit d'entrada a la població, un tall que no afectarà el trànsit de vehicles. Des de l'Ajuntament han reclamat, però, que els conductors extremen la precaució en aquest tram, i han comunicat que el 26 d'octubre tornaran a informar sobre l'evolució de l'obra i les mesures que s'hagen de prendre.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Talls parcials de trànsit en la carretera Bocairent-Alcoi Talls parcials de trànsit en la carretera Bocairent-Alcoi Reviewed by Jairo Molina on 11:02:00 Rating: 5

Post AD