Arranca la 30a Mostra de Titelles amb el record d'Evarist Navarro

Aquest dijous arranca la 30a Mostra Internacional de Titelles de la Vall d'Albaida, amb l'actuació de Lluerna Teatre a les 12.00 al saló d'actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida. En l'acte inaugural, en què hi participaran el president de l'entitat comarcal, Juan A. Puchades, el Director General de CulturArts, José Luís Moreno Maicas, i el director artístic de la Mostra, Vicent Vila, es recordarà la figura de l'escultor Evarist Navarro, mort el 22 d'octubre passat i autor de l'escultura que es lliura com a premi del festival.

Enguany en seran dotze, les companyies que actuaran en la mostra, amb més de vint representacions en dèsset localitats de la comarca, en què es trobaran sessions escolars i per a tots els públics, i també tres funcions específiques per a adults. El Centre Comercial El Teler, a més, acull una exposició dedicada al trenta aniversari, en què es mostraran els cartells de les trenta edicions.

A més de Lluerna Teatre, passaran per diversos escenaris de la comarcaTeatre Buffo (amb les obres 'Greenplanet' i 'La meua blancaneu), Xip Xap Teatre ('La cigala i la formiga'), Arden Producciones ('El ruiseñor del emperador'), i Bambalina Teatre Practicable ('Míster Kid'). Els grups provinents d'altres països són els espanyols Los Titiriteros de Binéfar('Maricastaña'), Titiritrán Teatro ('Rebelión en el circo'), Eugenia Manzanera ('Historias con cadnela'), La Tartana Teatro ('Hansel y Gretel'); la companyia basca Teatro Panta Rhei ('Astokillo'), el grup francés Compagnie Volpinex ('Bang!'), i l'italià Compagnia Franceschini Performingarts ('Petrusca, el aliento de un muñeco').

La cloenda, amb el lliurament dels premis, està programada diumenge dia 9, a les 18.00, a l'auditori municipal de Benigànim, amb la representació de l'obra 'La cigala i la formiga' de Xip Xap Teatre. El jurat està format en aquesta trentena edició per Josep Beltran, Cecília Silva i Pablo Ricart.

#Bocairent

TITELLES. Green Planet, a càrrec de Teatre Buffo
Teatre Avenida • 17.30 hores
Preu: 1 euro (xiquets) i 2 euros (adults)

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Arranca la 30a Mostra de Titelles amb el record d'Evarist Navarro Arranca la 30a Mostra de Titelles amb el record d'Evarist Navarro Reviewed by Jairo Molina on 16:01:00 Rating: 5

Post AD