Bocairent en la ciutat de València

Bocairent està donant a conéixer la seua oferta turística esta setmana, del 6 al 9 de novembre, en l'Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València, situada en els baixos del Teatre Principal de València.

El “Racó dels Pobles” informarà sobre els nombrosos atractius que oferix el municipi amb l'objectiu d'aconseguir atraure al públic valencià fins a Bocairent. L'oficina romandrà oberta el dijous i el divendres de 10:00 a 19:00 ininterrompudament i el dissabte i diumenge des de les 10:00 fins a les 14:00.

L'Oficina, que compta amb 85 m2, estarà enterament decorada amb imatges de la localitat i atesa per personal de Bocairent que oferirà fullets i tota la informació necessària per a organitzar una visita.

Gràcies a esta iniciativamés de 60 municipis donaran a conéixer enguany la seua oferta turística a visitants, turistes i ciutadans de València ja que cada setmana un municipi o mancomunitat compta amb l'espai promocional, de dijous a diumenge, per a exposar la seua oferta i promocionar els seus productes turístics.

Font: Bocairent.es
Bocairent en la ciutat de València Bocairent en la ciutat de València Reviewed by Jairo Molina on 16:08:00 Rating: 5

Post AD