Bocairent posa en marxa un programa de xerrades sobre salut

Aquest dimecres, 5 de novembre, va arrancar el cicle “Xerrades per la salut” organitzat per la Regidoria de Serveis socials de Bocairent i pel centre de salut de la localitat amb la col·laboració de l’Associació de familiars i d’amics de les persones malaltes d’Alzheimer i d’altres demències (AFAB). L’al·locució “Envelliment: recursos sobre la salut i la malaltia” pronunciada per la metgessa Ana Puertas i per la psicòloga Maite Insa va congregar més de setanta persones a la sala Joan de Joanes.

Altres professionals de l’àmbit de la medicina i de la psicologia seran les encarregades de realitzar les altres tres conferències que completen el cicle. Així, la pediatra Carmen Micó analitzarà com tenir un “xiquet sa” el 19 de novembre mentre que la tècnica municipal del Servei d’atenció a la família i a la infància, M. Cruz Pla, tractarà “La salut en perspectiva de gènere: qui cuida les cuidadores?” el 3 de desembre. Finalment, una setmana més tard Mercedes Roselló tancarà les “Xerrades per la salut” amb la menopausa.

“Aproximar el món sanitari a la ciutadania” és un dels principals objectius d’aquesta iniciativa segons Carmen López, regidora de Serveis socials, ja que “la primera riquesa que tenim és la salut”. A més, López va encoratjar els assistents durant la presentació del cicle a “saber com cuidar-nos per a prevenir malalties” perquè “cadascun de nosaltres som l’autor de la nostra pròpia salut”.

Font: Bocairent.es
Bocairent posa en marxa un programa de xerrades sobre salut Bocairent posa en marxa un programa de xerrades sobre salut Reviewed by Jairo Molina on 16:11:00 Rating: 5

Post AD