Dos dies de rodatge cinematogràfic a Bocairent


El rodatge de la pel·lícula 'Camí a Casa', drigida per Pol Rodríguez, arriba aquest cap de setmana a Bocairent. Dissabte i diumenge s'hi gravaran algunes escenes, entre les quals una cordà a la plaça de l'Ajuntament dissabte a la nit amb la partcipació de 130 figurants. L'Ajuntament ha informat als veïns de la localitat de les mesures de seguretat per a la cordà, i de les restriccions del trànst rodat durant els dos dies.

La pel·lícula, gravada íntegrament a l'Alcoià i el Comtat a més de Bocairent, està protagontzada pels actors Sergi López, Laia Marull i José Sacristan, i produïda per Arcadia Motions Pictures. Pol Rodríguez ha treballat, com a ajudant de director, en pel·lícules com 'Pa negre' o 'Los Pelayo', i també en les mini-séries per a televisió 'Carta a Eva' o 'Descalç sobre la terra vermella'. Per la seua banda, Arcadia Motion Pictures ha produït 'Blancanieves' i 'No habrá paz para los malvados', entre més.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent 

Dos dies de rodatge cinematogràfic a Bocairent Dos dies de rodatge cinematogràfic a Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 13:03:00 Rating: 5

Post AD