Novembre de bolets a Bocairent


A Bocairent comencen aquest divendres 31 d'octubre unes jornades de tapes en què els bolets són els protagonistes. Les jornades són l'avantsala del 7é Concurs de Caça i Bolets, que es celebrarà a l'Hotel Ferrero dilluns dia 17 de novembre.

Fins dijous 13 de novembre, nou establiments hostelers de Bocairent ofereixen dins la campanya Novembre Boletaire, tapes fetes a base de bolets acompanyades de beguda al preu de 2,5 euros. En aquesta tercera edició de les jornades de tapes hi participen els hotels l'Àgora i l'Estació; els bars el Ravalet, Sifó, Solbes i el Terrat; les cafeteries Esglai i Vicentet, i la tasca Rabet de Gat.

L'altra cita del Novembre Boletaire és el concurs de caça i bolets, el període d'inscripcions en el qual s'ha obrt ja, fins al 10 de novembre a les 14.00. Hi podran participar restauradors i professionals valencians, que hauran d'elaborar un plat lliure ce carn de caça i bolets, i un altre d'obligatori que és la borreta. El 7é Concurs de Caça i Bolets està dotat amb dos primers premis de 600 euros, un per a cada modalitat, i dos segons de 300 euros. També hi ha un tercer premi per a cada modalitat, consistent en un lot de productes de restauració.

En el concurs de l'any passat, el restaurant Rossinyol de Nàquera va ser el guanyador el primer premi en la categoria de Caça i Bolets, amb un encenalls de filet de cèrvol amb parmentier de boletus i de salsa de pebrassos. Pebre Negre, de Xàtiva, va guanyar el concurs en la modalitat de borreta.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent 

Novembre de bolets a Bocairent Novembre de bolets a Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 11:38:00 Rating: 5

Post AD