Cinema a l'Escola projecta divendres 'Veïns invasors' a Bocairent

La campanya Cinema a l'Escola impulsada per Escola Valenciana preveu arribar a cinquanta mil alumnes d'Infantil fins a Batxillerat de vint-i-quatre poblacions de diferents comarques, que podran veure les projeccions de vint-i-dues pel·lícules i documentals. A la Vall d'Albaida, la iniciativa arribarà a Agullent, Ontinyent i Bocairent. En aquesta població de la Mariola, la campanya ha programat la projecció de 'Veïns invasors', aquest divendres 26 de desembre al teatre Avenida, a les 18.30, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Cinema a l'Escola ha seleccionat cintes recentment estrenades i amb temàtiques que es poden treballar pedagògicament a l'aula.

La programació d'aquest cicle 'Cinema a l'escola' és de deu pel·lícules que han estat recentment en la cartellera i amb temàtiques que es poden treballar pedagògicament a l'aula. 'Veïns invasors', 'Els Cap de Drap a la Selva de l'Arc de Sant Martí', 'Les cròniques de Spiderwick', 'Sobre la marxa', 'Tom Sawyer', 'Divergent', 'L'avi dels cent anys que es va escapar per la finestra', 'Com ensinistrar un drac 2', 'Operació Cacauet' i 'L'abella Maia'.Els documentals que es programen són 'València necessita una cançó', 'Més enllà del mur', 'Una llengua que camina', 'Valencians de Mallorca', 'El valor de les paraules', 'Estellés, poeta de meravelles', 'Carles Salvador, una llarga vida de les paraules', 'Ausiàs March, cor d'acer, de carn i de fusta', 'Joanot i Tirant, lletres i batalles', 'Mathaussen-Gusen: La memòria', 'El Terrer, un poble emmudit' i 'Mengem S.A'.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Cinema a l'Escola projecta divendres 'Veïns invasors' a Bocairent Cinema a l'Escola projecta divendres 'Veïns invasors' a Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 20:56:00 Rating: 5

Post AD