Sorteig de Nadal: una parròquia d'Alfafara reparteix 1,8 milions amb un 5º premi, el 74012

Una parròquia de la localitat alacantina d'Alfafara ha repartit 1.800.000 euros en distribuir trenta sèries d'un cinquè premi, el 74012, segons ha informat a EFE l'administració de loteria de Bocairent (València), que ha donat la sort a un poble veí i d'una altra província.

Vicente Gilabert, administrador de l'oficina de Loteria, ha explicat que la parròquia d'Alfafara, població d'uns 400 habitants situada a uns 7 quilòmetres de Bocairent, ha distribuït en forma de dècims i participacions les trenta sèries del cinquè premi.

Segons ha indicat, la parròquia juga tots els anys a la loteria, encara que en cada ocasió a un nombre diferent, "i enguany ha tingut més sort", ha indicat Gilabert, qui ha explicat que no ha sigut el rector el que ha adquirit les 30 sèries, sinó una "xica encarregada de la loteria".

Vicente Gilabert porta dos anys com a administrador de l'oficina de Loteria i des de llavors, ha dit, és el primer premi que dóna en el Sorteig de la Loteria de Nadal.

Aquest nombre, concretament, també ha anat a parar a administracions de Llíria, Bocairent i Gandia (València), Alacant, Lleida, Almeria, Barcelona, Madrid, Astúries, Burgos, Àlaba, Badajoz, Granada, Illes Balears, Jaén, Las Palmas, Màlaga, Murcia, Orense, Pontevedra, Sevilla, Tarragona, Teruel, Toledo.

El nombre va ser cantat a les 11.14 hores en el desè filferro de la cinquena taula. Marileisi González i Youssef Salhi van cantar nombre i premi, mentre que Aroa Patricio Vaquer i Zaira Carbajo Castro van extraure les boles.

Font: Las provinvias
Foto: Jose Mª Beneyto
Sorteig de Nadal: una parròquia d'Alfafara reparteix 1,8 milions amb un 5º premi, el 74012 Sorteig de Nadal: una parròquia d'Alfafara reparteix 1,8 milions amb un 5º premi, el 74012 Reviewed by Jairo Molina on 12:39:00 Rating: 5

Post AD