Els atractius de la comarca es mostren un any més a FITUR

L’àrea de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida torna a participar enguany en la Feria Internacional de Turismo de Madrid que comença aquest dimecres 28 de gener, fins l’1 de febrer. Ho fa dins l’espai que hi ocuparà el Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, de la Diputació de València, al pavelló 7.

En aquesta trenta-cinquena edició de la fira, la Mancomunitat hi presentarà quaranta-set ofertes i sis paquets turístics confeccionats per empreses del sector, amb propostes que tenen com a destinació Agullent, Bellús, Benissoda, Beniatjar, Bocairent, Bufali, Carrícola, Fontanars, Llutxent, Ontinyent, Otos, Quatretonda i Salem. El president de la Mancomunitat, Juan Puchades, ha explicat que s’han programat vint-i-vuit encontres amb professionals, als qui es detallaran les diverses ofertes comarcals, amb propostes de turisme cultural, gastronòmic, de salut o familiar, entre més.

La fira servirà per a fer-hi una presentació de la guia turística virtualelaborada conjuntament amb el patronat de turisme de Diputació.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Els atractius de la comarca es mostren un any més a FITUR Els atractius de la comarca es mostren un any més a FITUR Reviewed by Jairo Molina on 18:56:00 Rating: 5

Post AD