Els Moros i Cristians de Bocairent comencen els actes previs a les festes de 2015


La filà Terç de Suavos farà la mitjanit de dissabte a diumenge la primera de les onze desfilades prèvies a les festes de Moros i Cristians de Bocairent, que enguany se celebraran del 7 al 10 de febrer. És la primera vegada que les festes dedicades a Sant Blai es traslladen al cap de setmana, després del referèndum convocat el mes de setembre passat i en què el vot favorable es va imposar.

La programació anterior als dies de festes seguirà diumenge al pavelló municipal amb l'acte d'homenatge als capitans d'enguany i als catorze festers que enguany celebren cinquanta anys en actiu. En el mateix acte es presentarà la portada del llibre de festes, obra d'Antonio Ferri, i l'Associació de Festes de Sant Blai lliurarà els guardons del 33é Premi del cartell anunciador a Miguel Á. Bonilla, guanyador, i a Antonio Vañó, millor artista local. També s'entregarà a Ricardo Reig la distinció de guanyador del 12é concurs de teatre.

La representació de l'obra guanyadora 'Una carrossa per al tio', i la intervenció del president de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, Josep Calatayud, com a mantenidor de l'acte, posaran fi a l'acte que tancarà la interpretació de l'Himne de Bocairent.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent

Els Moros i Cristians de Bocairent comencen els actes previs a les festes de 2015 Els Moros i Cristians de Bocairent comencen els actes previs a les festes de 2015 Reviewed by Jairo Molina on 8:19:00 Rating: 5

Post AD