L'Ajuntament de Bocairent comença una campanya informativa sobre la taxa del Consorci


L'Ajuntament de Bocairent ha fet públic un document amb informació sobre la taxa que el Consorci de Residus ha començat a presentar al cobrament als veïns i empreses de la localitat. El document detalla a què correspon aquest nou pagament i fa incidència en l'encariment que representa per als habitants de la comarca un servei que no millora la gestió ni el tractament del fem. A més, des de l'Ajuntament s'han oferit per a realitzar reunions informatives amb col·lectius i associacions.

La primera de l'any serà dimecres dia 7 de gener, amb l'associació d'ames de casa Tyrius, a les 18.00, després de la qual hi haurà un acte públic a les 19.30 a la sala Joan de Joanes. Amb tot, el batle Josep V. Ferre ja va participar dilluns 29 en una xarrada informativa a l'Associació de Jubilats i Pensionistes Sant Blai. L'Ajuntament s'ha posat a disposició dels veïns també per a assessorar individualment qui ho sol·licite i per a tramitar els recursos de reposició que calga davant la Diputació de València, encarregada del cobrament dels rebuts.

D'altra banda, des del govern local s'ha recordat que en novembre es va aprovar la reducció d'un 10% en el rebut de la recollida del fem i per l'ús de l'ecoparc. Una rebaixa a què s'afegirà un descompte en 2015 per a compensar la taxa del Consorci, la qual, insisteixen des de l'Ajuntament, 'no contempla exempcions per a cases desocupades amb llum i aigua, ni reduccions per viure-hi una sola persona o estiuejants, com sí que fa ara en la seua taxa l’Ajuntament de Bocairent'.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent

L'Ajuntament de Bocairent comença una campanya informativa sobre la taxa del Consorci L'Ajuntament de Bocairent comença una campanya informativa sobre la taxa del Consorci Reviewed by Jairo Molina on 11:20:00 Rating: 5

Post AD