L’Ajuntament de Bocairent presenta la nova web de la Regidoria de Cultura

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bocairent compta amb una nova pàgina web (www.culturabocairent.es) destinada a “reforçar la difusió de tot el que es fa en matèria cultural al nostre municipi”, com va destacar la titular municipal, Francesca Cabanes, durant l’acte de presentació a la sala Joan de Joanes. L’activació del portal culmina “una idea que va començar a gestar-se ja fa un parell d’anys” i està estretament vinculada “a l’actualitat per a saber què es fa en un moment concret o en els pròxims dies al nostre poble”, segons Cabanes, però també té “una visió de continuïtat” respecte a les propostes més prolongades en el temps.

La web estarà també a l’abast de tots els agents locals, tant individuals com col·lectius, ja que cada associació podrà aportar continguts relacionats amb les activitats que programen. Per això, els destinataris són tant el veïnat de Bocairent com el d’altres poblacions pròximes i els turistes que visiten la localitat “perquè les iniciatives culturals poden ser un complement idoni a la resta d’atractius del municipi” al mateix temps que “reunir en un espai únic una visió conjunta del món cultural local ofereix una imatge d’iniciativa, de dinamisme, que pot convertir-se en un valor afegit per a reforçar el nostre poble com a destinació d’oci, serveis i turisme”, tal i com va explicar la regidora de Cultura durant la presentació.

Al seu torn, Xavi Puertes, membre de l’estudi Claugràfica encarregat de la producció del portal, va ressaltar l’aposta per un disseny “clar i senzill”. Igualment, Puertes va desgranar els continguts de la web secció per secció davant una ampla representació de la majoria d’associacions que integren el Consell municipal de Cultura.

Font: Comarcalia.info
L’Ajuntament de Bocairent presenta la nova web de la Regidoria de Cultura L’Ajuntament de Bocairent presenta la nova web de la Regidoria de Cultura Reviewed by Jairo Molina on 12:07:00 Rating: 5

Post AD