Bocairent presenta 760 al·legacions a la taxa del Consorci


L’Ajuntament de Bocairent ha tramitat 760 al·legacions contra els rebuts de la taxa del fem presentats pel Consorci de Residus. Segons han informat fonts municipals, la majoria dels recursos estan relacionats amb errors per duplicitats o per correspondre a habitatges sense llum ni aigua. També n’hi ha sobre rebuts als que no s’han aplicat excempcions municipals a què tenen dret, i altres de motivats per disconformitat amb el Consorci.

En desembre passat, l’Ajuntament de Bocairent va fer públic un 

document amb informació sobre la taxa que el Consorci de Residus havia començat a presentar al cobrament als veïns i empreses. El document detalla a què correspon aquest nou pagament i fa incidència en l'encariment que representa per als habitants de la comarca un servei que no millora la gestió ni el tractament del fem. L’Ajuntament va començar llavors reunions informatives amb col·lectius i associacions i va oferir un formulari per a la presentació d’al·legacions.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent presenta 760 al·legacions a la taxa del Consorci Bocairent presenta 760 al·legacions a la taxa del Consorci Reviewed by Jairo Molina on 9:28:00 Rating: 5

Post AD