Andreu Valor per partida doble


El cantant contestà Andreu Valor visita aquesta setmana per partida doble la Vall d’Albaida, amb un parell d’actuacions molt diferents entre si. Si divendres fa un concert en solitari a l’Olleria, dissabte serà a Bocairent per a un dels concerts de la ronda de presentació del disc Malgrat la Pluja.

Divendres dia 10, l’actuació d’Andreu Valor s’emmarca en una activitat promoguda per Muntis Oci Personalitzat, consistent en un sopar a cegues. El cantant ja va participar l’any passat en una experiència com aquesta a Ontinyent, i ara ha volgut aprofitar l’èxit que va tenir per a traslladar-la a l’Olleria, com a promoció del concert que farà el 24 d’abril també de presentació del disc.

La proposta consisteix a fer un recorregut per alguns carrers de l’Olleria i a sopar amb els ulls tapats, per a experimentar les sensacions que tenen els invidents i que fan aguditzar els sentits diferents a la vista. Valor, després del sopar a la cafeteria Ca Tarsi, hi farà l’actuació en acústic. El preu de tota l’activitat és de divuit euros, amb la possibilitat d’adquirir una entrada anticipada per al dia 24 a cinc euros (que seran al preu habitual de sis euros posteriorment).

En el concert de dissabte, a les 19.30 al Teatre Avenida de Bocairent, Andreu Valor tocarà acompanyat per Borja Penalba (guitarres, acordió, veus), Carles Carbonell (baix elèctric), Josep Bas (Bateria i percussió), Yolanda Bueso (violoncel), i Berta Iñíguez (flauta i veus). L’actuació, patrocinada per l’Ajuntament, té entrada lliure.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent 
Andreu Valor per partida doble Andreu Valor per partida doble Reviewed by Jairo Molina on 16:02:00 Rating: 5

Post AD