Bocairent recorda la figura de Carles Salvador en la 8a Fira del Llibre


Bocairent celebra aquest cap de setmana la vuitena Fira del Llibre (programa en pdf), organitzada per la regidoria de Cultura. Dissabte i diumenge, la plaça de l’Ajuntament acollirà parades de llibres d’associacions i llibreries, tallers infantils amb activitats d’animació lectora, presentacions de llibres, i el lliurament dels premis del VIII Concurs de Cal·ligrames i del III Concurs de Poemes Objecte. Durant els dies de la fira es podrà contemplar també l’exposició ‘Carles Salvador i el seu temps’, produïda per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La programació inclou la presentació de quatre llibres: ‘El metge del rei’, de Joan Olivares; ‘Camins de ferro i terra blanca’, de Pep Calero; ‘Vertigen’, d’Esperança Camps i Empar Marco; i ‘Ovidi Montllor: un obrer de la paraula’, obra de Jordi Tormo. A més, la nit de dissabte es podrà assistir a un sopar literari sobre el llibre ‘Això era una volta…’ de Jordi Verdú, a la cafeteria Esglai.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Bocairent recorda la figura de Carles Salvador en la 8a Fira del Llibre Bocairent recorda la figura de Carles Salvador en la 8a Fira del Llibre Reviewed by Jairo Molina on 11:01:00 Rating: 5

Post AD