Bocairent reobri el Pont de Sant Blai després de les obres de rehabilitació integral

El principal accés al nucli urbà de Bocairent, elpont de sant Blai, ha quedat obert complement al trànsit de nou aquest dijous, 30 d’abril, després de concloure els treballs de rehabilitació integral de voreres i de baranes. L’actuació va suposar una inversió de 224.800 euros aportats íntegrament per la Diputació de València mitjançant dos fonts diferents. D’aquesta forma, 154.800 eurosprocediren del Pla provincial d’obres i de serveis i els 70.000 euros restants eren fruit d’un conveni singular amb la mateixa entitat.

La intervenció realitzada es van centrar en l’estructura secundària ja que es trobava en un estat “pràcticament ruïnós i perillós” mentre que la resta de la infraestructura roman en condicions òptimes. Per tant, l’objectiu era reparar i donar resistència a allò més malmès i substituir el que estava en un estat més precari a més d’un nou asfaltat; així per exemple, les tretze lluminàries van ser retirades per a restaurar-les i tornar-les a col·locar. De fet, el pont manté a hores d’ara una imatge ben semblant respecte de la que presentava abans de la seua rehabilitació.
Font: Comarcalia.info
Bocairent reobri el Pont de Sant Blai després de les obres de rehabilitació integral Bocairent reobri el Pont de Sant Blai després de les obres de rehabilitació integral Reviewed by Jairo Molina on 17:51:00 Rating: 5

Post AD