L'Aljub homenatjarà Joan A. Martínez amb un concert especial

La mort de Joan A. Martínez de manera sobtada el mes de març de 2014, va commocionar Bocairent i el món de la música tradicional de tot el País Valencià. El soterrar va aplegar un gran nombre de veïns de la localitat i de dolçainers de tot el país per acomiadar qui va ser un dels principals artifexs de la recuperació i la dignificació de l'instrument tradicional valencià, considerat un dels referents en la història de la dolçaina de les darreres dècades.

Les festes de Sant Agustí de Bocairent ja van servir per homenatjar el músic, i ara la colla de Xirimiters i Xirimiters L’Alub li ha preparat un homenatge (programa en pdf) per a dissabte vinent dia 13, amb col·laboracions de dolçainers com Xavier Richart i Enric Gironés, i d’altres entitats de la població també relacionades amb la música i la festa tradicionals. Entre més, hi participaran la Junta de Majorals de Sant Agustí, el grup de danses Cardaor, els xirimiters i tabaleters de Sant Agustí, i els Dimonis de Darrere la Vila.

El concert per a homenatjar qui fou el primer director de la colla, anirà acompanyat de danses i de projeccions d’audiovisuals, i començarà a les 23.00 a la plaça de l’Ajuntament.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
L'Aljub homenatjarà Joan A. Martínez amb un concert especial L'Aljub homenatjarà Joan A. Martínez amb un concert especial Reviewed by Jairo Molina on 16:13:00 Rating: 5

Post AD