Blai Vanyó i Ernesto Navarro guanyen el 22 Concurs de fotografia de Bocairent

“La pedra, element bàsic” de Blai Vanyó Vicedo i “Ermita del Sant Crist” d’Ernesto Navarro Alba són les dos imatges guanyadores del 22 Concurs de fotografia Bocairent i el seu entorn en les modalitats de blanc-i-negre i de color, respectivament, amb la qual cosa obtenien els 300 euros destinats a les instantànies més reeixides del certamen convocat per la Regidoria de Turisme. Els segons premis, dotats amb 200 euros, van recaure en Juan Sanz Ferre per “Cabolos” i en José Antonio López Rico per “El molí”. Finalment, Salvador Mataix Vañó rebia els 100 euros de l’accèssit a la millor obra de participant local per “Passejant per la vida”.

El veredicte es va donar a conèixer dissabte passat, 1 d’agost, a la sala Joan de Joanes, moment que va servir per donar per oberta l’exposició que recull les més de seixanta instantànies presentades a concurs que romandrà oberta fins el pròxim dia 15. El jurat va estar integrat pels fotògrafs Francisco Grau i Vicent Julià, pel pintor Javier Cerdá i pel dissenyador Vicent Ramon Pascual.

Font: Bocairent.es
Blai Vanyó i Ernesto Navarro guanyen el 22 Concurs de fotografia de Bocairent Blai Vanyó i Ernesto Navarro guanyen el 22 Concurs de fotografia de Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 12:37:00 Rating: 5

Post AD