Un gol de Blas al temps de descompte, permet empatar al Bocairent

Sensacions contrariades a l’expedició del Bocairent, que veia com al descompte empatava un partit en què havia estat superior al seu rival, i on quasi se’n tornen de buit. Un rigorós penal deixà els de Vicent Puerto amb inferioritat, i fou Blas qui, ja sobre el temps reglamentari, aconseguia el 2-2 definitiu.

Fou en el primer xut dels locals quan al minut 14 Jose David feia el primer gol. Però abans de la mitja hora era Tonino qui, amb el seu gran olfacte golejador, va empatar l’encontre, resultat amb el qual es va arribar al descans.

La segona part, a l’igual que als primers quaranta-cinc, va ser una continua lluita al mig del camp, si bé el Bocairent estava fent-se amb el domini del partit, quan aplegà la jugada clau de l’encontre. Corria el minut 82, quan el col·legiat assenyalà un penal a favor de la Peña Madridista, que a més, suposà l’expulsió de Rico. Els d’Ibi s’avançaven de nou, però lluny de vindre-se’n avall l’equip, els de Puerto van tirar endavant i, just al final, un gran gol de Blas, feia justícia al marcador, demostrant que enguany l’equip té molta fe en les seues possibilitats, i no deixa de lluitar fins al xiulit final de cada partit.

Fitxa tècnica:
Bocairent: Pablo, Rico, Gor (Jesús 68’), Vegi (Poxo 81’), Migue; David, Xapa, Jimi (Blas 55’), Jari; Fernando (Babà 81’) i Tonino.

Trofeus Benicadell Esportiu

2 punts Xapa, jugant al mig del camp, tingué bons minuts de futbol.

1 punt Jari, desbordà per banda constantment.

El millor: L’equip es reencontrà amb el futbol que estava jugant.

El pitjor: La falta d’encert cara a gol.

La clau: El penal i l’expulsió de Rico quan millor estava jugant el Bocairent.

Font: Benicadell Esportiu 
Un gol de Blas al temps de descompte, permet empatar al Bocairent Un gol de Blas al temps de descompte, permet empatar al Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 21:39:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD