Importants 6 punts en 48 hores pel Bocairent

Segona victòria consecutiva a casa del Bocairent en 3 dies, el que fa que l’equip es referme al segon lloc de la classificació. Esta vegada fou davant un altre fort rival: un Onil que duia 5 jornades sense conèixer la derrota.

Una primera meitat molt disputada i on els locals van eixir per totes, tenint la als 3’la primera de les nombroses ocasions que tingueren per a poder avançar-se, però el porter in extremis va salvar el gol. Els de Vicent Puerto ho intentaren de totes les formes, però la falta d’encert els va enviar al descans el 0-0 inicial.

Afortunadament pels de la Vall d’Albaida només començar la segona meitat, una internada dins l’àrea de Mataix on fa la passada de la mort per a que Torregrosa al minut 50 no perdone i faça el primer gol de la vesprada. Poc després fou l’Onil qui va desperdiciar una de los contades ocasions on va xafar l’àrea local.

Els bocairentins tractaren de defensar-se en busca de sorprendre en alguna contra, i la sentència aplegà a 5 minuts del final, quan en un nou atac dels locals el jugador visitant Jorge va fer el gol en pròpia porta, fent justícia al treball fet pels de Vicent Puerto, sobretot al primer temps, i que els ratifica al segon lloc de la classificació; el que hauran de corroborar esta propera jornada al difícil camp del Benigànim “B”, i on ja podran comptar amb Tonet i Asensio, dos jugadors que supliran les baixes de Jimi i Xapa pel que resta de temporada.

Fitxa tècnica:

Bocairent: Curra, Gor ( Vegi’72 ), Migue, Rico, Jesús, Auñon, Torregrosa, Mataix, Blas (Fernando’83 ), Jari ( Baba’87 ) i Tonino ( Kevin’61 ).

Gols: 1-0 Torregrosa 50’, 2-0 Jorge pròpia porta 85’.

EL PARTIT

El millor: la 1a meitat, malgrat errar multitud d’ocasions de gol.

El pitjor: perdonar les clares oportunitats per avançar-se als primers 45’.

La clau: fer el 1r gol només començar el 2n temps.

Trofeus Benicadell Esportiu

2 punts: Torregrosa, poc a poc comença a demostrar del que es capaç.

1 punt: Mataix, el seu caràcter està fent que siga el jugador revelació.

Font: Benicadell Esportiu
Importants 6 punts en 48 hores pel Bocairent Importants 6 punts en 48 hores pel Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 21:56:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD