Montaverner i Bocairent es repartixen els punts

S’enfrontaren dissabte al Piver de Montaverner dos equips que malgrat les derrotes de l’anterior jornada, estaven tenint bons resultats. Amb una part per cada equip, l’encontre no defraudà i acabà amb un just empat a un gol que frena les aspiracions del Bocairent.

I és que a l’igual que al partit de la 1a volta, els porters tornaren a ser protagonistes. Foren dues parts ben diferenciades quant al dominador del joc, sent els de Vicent Puerto qui portaren el pes de l’encontre des del seu inici. Els bocairentins ixqueren amb molt d’ímpetu, i abans dels vint minuts Jari, en jugada personal, afusellà Valiente, qui ja havia salvat els seus amb anterioritat. Era l’1-0 amb què s’aplegà al descans.

Els pas pels vestidors donà ales als de Fran Sanconstantino, que ixqueren en tromba gaudint d’un parell de clares ocasions de gol, abans que els visitants se soltaren la pressió dels groguets i fins i tot pogueren fer el segon de la vesprada. Però fou el local Joan, qui sinó, el que als 71’ marcaria el gol de l’empat, que seria ja definitiu per a este nou derbi valldalbaidí.

Fitxa tècnica:
Montaverner: Valiente; Adama (David 70’), Emilio, Jaume, Juan; Aitor, Andrés (Albert 70’), Pablo, A. Bernabeu; John (Angel 81’) i Joan.

Bocairent: Curra, Vegi, Rico, Migue, Gor, Mataix, Tonet (Baba 83’), Vicent, Blas (Poxo 80’), Jari, Tonino (Fernando 60’).

Gols: 0-1 Jari 19’; 1-1 Joan 71’.

El Partit

El millor: El Montaverner li plantà cara a un Bocairent superior.

El pitjor: El Bocairent ha perdut moltes opcions d’ascens en 6 dies.

La clau: No sentencià el Bocairent amb el 0-1.

Trofeus Benicadell Esportiu

2 punts Montaverner: Aitor Bernabeu

Bocairent: Jari

1 punt Montaverner: Juan

Bocairent: Gor
Montaverner i Bocairent es repartixen els punts Montaverner i Bocairent es repartixen els punts Reviewed by Jairo Molina on 21:58:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD