Triomf del Bocairent en l’acomiadament de XapaPartit avançat i jugat ahir divendres 15 de Gener de 2015 a les 20.45 corresponent a la jornada 19 degut a les festes patronals de Bocairent on els locals van guanyar per la mínima en un partit molt disputat per dos grans equips situats en la part alta de la classificació.

La primera part com sol ser habitual a casa, els de Vicent Puerto en la primera mig hora va errar clares ocasions per encarrilar el partit on va acabar amb el 0-0 inicial. Els visitants apenes va chafar l’àrea contraria.

Ja la segona meitat va estar molt disputada amb els dos equips molt ben plantats al camp, el partit es va decantar a favor dels locals en les acaballes del partit on al minut 81 gran jugada trençada pels locals, Kevin salva la eixida del porte fen-li una vaselina i en la ratlla de gol Blas espenta el baló a la xarxa fent pujar l’únic gol del partit davant el deliri de l’afició local que va acudir al camp en una nit marcada per l’intens fret.

Al final 3 punts molt importants que fa que momentàniament els bocairentins es col·loquen segons en la taula classificatòria. El diumenge de nou partit a casa on rebran la visita del Onil, i per a qui ja no disposaran d’un jugador clau en este equip: Xapa, qui deixa l’equip per questions laborals ja que viatja a Anglaterra. Aiximateix David va patir un esquinç que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant 6 setmanes.
C.E. Bocairent: Curra, Vegi, Migue, Rico, Jesus, Xapa, Mataix ( Blas’66 ), David ( Baba’85 ), Auñon, Jari, Tonino ( Kevin’74 ).

TROFEUS BENICADELL ESPORTIU

El millor: el sacrifici de tot l’equip

El pitjor: les baixes que tindrà l’equip

La clau: marcar abans que el rival

2 punts: Kevin, aportà frescura des de la banqueta

1 punt: Blas, marcà un valuós gol

Font: Benicadell Esportiu

Triomf del Bocairent en l’acomiadament de Xapa Triomf del Bocairent en l’acomiadament de Xapa Reviewed by Jairo Molina on 21:53:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD