Auxili publica ‘Instants cremant’, el segon disc de la banda ontinyentina

Des de dijous passat es troba ja a disposició de tots els seu seguidors el nou disc dels Auxili. La banda ontinyentina acaba de publicar ‘Instants cremant’, el seu segon treball discogràfic en què ‘ha explorat noves formes de treball i composició que han propiciat el naixement d’un disc molt més personal i íntim, però també més optimista i versàtil’, tal com expliquen en la nota de premsa de presentació. Editat pel segell Propaganda pel fet!, el treball ja es pot descarregar de manera gratuïta des de la web del grup. Els nous temes, a més, poden escoltar-se al canal de Youtube de la banda.

En ‘Instants cremant’ hi trobem col·laboracions de Juantxo Skalari, DJ Jano de La Raíz, Rootsman i del grup Train to Roots, Andrea Rosselló de La Kinky Band, i de Sam Ferrer, qui a més ha produït el disc i n’ha fet les gravacions. De la masterització se n’ha encarregat Steve Correa als estudis Sage Audio de Nashville a Tennessee (EUA). La portada del CD és obra de David Segarra, un dissenyador i documentalista conegut pel seu treball a Veneçuela o Palestina, i per treballs realitzats per a altres bandes, com Obrint Pas.

El 9 d’abril vinent es farà la presentació pública del disc al camp de futbol de Benimaclet, on els acompanyaran La Raíz, grup que també presenta treball, i Zoo, en una cita que servirà per a celebrar els 15 anys del Centre Social Terra. La banda ha avançat també algunes de les actuacions ja concertades, com les que farà a Madrid els dies 16, 16 i 17 d’abril acompanyant La Raíz, el 29 d’abril al ViñaRock, o l’11 de maig quan presentaran ‘Instants cremant’ a la sala Apolo de Barcelona.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent

Auxili publica ‘Instants cremant’, el segon disc de la banda ontinyentina Auxili publica ‘Instants cremant’, el segon disc de la banda ontinyentina Reviewed by Jairo Molina on 19:58:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD