Una Fira del Vi s’afig a les activitats de Bocairent per Setmana Santa i Pasqua

Bocairent afig enguany una Fira del Vi a les diferents activitats que els darrers anys ofereix com a atractius en les festes de Setmana Santa i Pasqua. Aquesta primera edició de la Fira del Vi se celebrarà dissabte 26 a la plaça de l’Ajuntament, on sis cellers donaran a tastar els seus productes de 10.00 a 22.00.

També a la plaça tindrà lloc, del 25 al 28 de març, la 5a Fira de Pasqua amb parades de productes artesans que es podran visitar de 10.00 a 21.00. I els mateixos dies, a més dels dies 1 i 2 d’abril, vuit establiments hostelers oferiren tapes i begudes a un preu de 2,5 euros. Seran l’hotel l’Estació, els bars Sifó, Esglai, Casa Xam, el Ravalet, la Rotonda, Terrat i la cafeteria Les Coves, que participen en la 5a Ruta de Tapes.

A tot això s’afegeixen rutes i visites guiades pel centre històric, senderisme i cicloturisme; degustacions de productes tradicionals; i projeccions cinematogràfiques entre les quals la de l’audiovisual ‘Bocairent en busca del Tresor’ en 3D, a més dels tradicionals actes religiosos.

Programa complet d’activitats

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent
Una Fira del Vi s’afig a les activitats de Bocairent per Setmana Santa i Pasqua Una Fira del Vi s’afig a les activitats de Bocairent per Setmana Santa i Pasqua Reviewed by Jairo Molina on 13:36:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD