El Festival de Cinema de Málaga estrena ‘Quatretondeta’, el film amb escenes rodades a Bocairent

El 25 d’abril s’estrenarà al Festival de Cinema de MálagaQuatretondeta’, la pel·lícula dirigida per Pol Rodríguez algunes escenes de la qual es van rodar a finals de 2014 a Bocairent.

El film, rodat íntegrament a l’Alcoià i el Comtat a més de Bocairent, està protagonitzat pels actors Sergi López, Laia Marull i José Sacristan, i produïda per Arcadia Motions Pictures. Tot i que en principi la producció tenia previst el nom de ‘Camí a casa’, finalment el nom del poble que pren protagonisme en la història ha quedat com a títol definitiu.

Pol Rodríguez ha treballat, com a ajudant de director, en pel·lícules com ‘Pa negre’ o ‘Los Pelayo’, i també en les mini-séries per a televisió ‘Carta a Eva’ o ‘Descalç sobre la terra vermella’. Per la seua banda, Arcadia Motion Pictures ha produït ‘Blancanieves’ i ‘No habrá paz para los malvados’, entre més.

La pel·lícula explica la història de Tomás (José Sacristán), qui en quedar-se vidu vol enterrar la muller a Quatretondeta, tal com li havia promés. El problema és que la família de la difunta vol fer-ho a París, així que Tomás decideix robar el cos de la dona, però ha oblidat com anar fins al poble i es perd pel camí. Dora (Laia Marull), la filla de la difunta i que viu a París, farà tot el possible per fer-se amb les pertinences de la morta i repatriar el cos tan prompte com siga possible.

Font: Vilaweb.cat/Ontinyent


El Festival de Cinema de Málaga estrena ‘Quatretondeta’, el film amb escenes rodades a Bocairent El Festival de Cinema de Málaga estrena ‘Quatretondeta’, el film amb escenes rodades a Bocairent Reviewed by Jairo Molina on 8:35:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD