Jornada post sancions a la 2a regional

Última ocasió d’esta temporada on viurem dos derbis de la Vall d’Albaida en esta 2a regional a la mateixa jornada, ja que en esta 25a entrega tindrem un Bocairent – Albaidense i un Montaverner – Aielo, mentre que el Benigànim B rebrà el Sax, jugant-se tots els partits en diumenge.

Ni que dir que serà un atractiva jornada esta en la que es reprèn la competició després de dues setmanes de descans, ja que viurem apassionants enfrontaments, donat la mínima diferència que hi ha entre els rivals en qüestió.

Cronològicament, a les 16:30, tindrem en primer lloc al Municipal de Bocairent un derbi on està en joc la segona plaça del grup. I és que els de Vicent Puerto no volen desaprofitar la temporada que estan fent, i on sols 3 punts els separen del segon lloc. Tres eren també les victòries consecutives que duien els bocairentins abans de l’aturada pasqüera, i ara els espera un Albaidense que s’havia mostrat molt irregular a les darreres jornades. El conjunt de Sergio Francés tornen a afrontar l’enfrontament com a la 1a volta: amb un triomf, altre empat i dues derrotes, i buscaran un triomf que els aprope al sots-campionat. Tornarà a dirigir el derbi Cristian Cairols Domínguez, a l’igual que al partit jugat a Beniati i que acabà amb empat a 2, i col·legiat de mal record pel Benigànim B pel darrer enfrontament previ al descans pasqüer.

Serà a les 17:00 quan el Benigànim B s’enfronte al Sax, un conjunt que té en els seus desplaçaments el seu punt feble, i del que voldran aprofitar-se els de Paco Rus, que han guanyat els darrers quatre partits com a locals. Per a este enfrontament, el tècnic ganxut ho tindrà complicat per poder fer una convocatòria, ja que la llista de sancionats és extensa després del que succeí al partit davant l’Esides: Toni amb 9 partits, més Ivan amb 5 i Eugenio amb un, han estat els damnificats pel que passà a Alcoi, i que no podran jugar a l’encontre que dirigirà Alexandre Bañuls Leal.

També a la mateixa hora el Piver viurà altre igualadíssim derbi entre Montaverner i Aielo, on en este cas serà l’entrenador local Fran Sanconstantino qui no puga seure’s després dels 15 partits amb els que ha estat sancionat pel despropòsit que ocorregué a Sax la setmana passada. El seu equip està mostrant-se segur com a amfitrió, i voldrà repetir triomf davant un Aielo que no està tenint gens de sort als darrers partits. Els de Toni Sánchez caigueren al descompte davant el Bocairent, i voldran fer un tram de lliga que els deixe un bon sabor de boca, començant per este derbi valldalbaidí que serà arbitrat per Daniel Alejandro Rodríguez Lucena.
Font: Benicadell Esportiu
Jornada post sancions a la 2a regional Jornada post sancions a la 2a regional Reviewed by Jairo Molina on 18:38:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD