Bocairent renova la xarxa d'aigua potable del camí de la Via mitjançant Egevasa

L’empresa responsable del servei assumeix íntegrament l’actuació 

L’Ajuntament de Bocairent mitjançant Egevasa, empresa responsable del servei d’aigua potable, ha començat els treballs de substitució i de millora de la xarxa que abasteix les nombroses cases de camp existents en el camí de la Via i partides adjacents com els Alborets, la Casa Blanca, les Carrasques o el mas del Cego, entre altres. L’actuació pretén renovar “unes instal•lacions envellides i insuficients per acabar amb les fuites i les avaries constants que interrompen el subministrament de forma continuada i generen una pèrdua del 50% del cabdal que circula per les canonades”, segons fonts municipals. 

El projecte executarà una instal•lació totalment nova amb una major capacitat que assegure el subministrament actual i les necessitats de futur al mateix temps que també seran renovades les escomeses i s’instal•laran vàlvules de tall i boques d’incendi. Els trams substituïts superaran els dos quilòmetres de canonades i es concentraran en aquells punts més conflictius a partir de l’anàlisi de les intervencions de manteniment realitzades en els últims anys; d’aquesta forma, l’actuació afectarà a la meitat aproximadament de tota la xarxa de l’àrea.

El cost de la intervenció, que supera els 115.000 euros, serà assumit íntegrament per Egevasa. Els treballs van començar a finals d’abril i tenen una durada prevista de dos mesos per la qual cosa estaran enllestits per a l’inici de la temporada d’estiueig en la zona.

Font: Bocairent.es
Bocairent renova la xarxa d'aigua potable del camí de la Via mitjançant Egevasa Bocairent renova la xarxa d'aigua potable del camí de la Via mitjançant Egevasa Reviewed by Jairo Molina on 17:23:00 Rating: 5

No hay comentarios

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Post AD